>

Women's International Shipping & Trading Association

Newsletter Wista Belgium November 2020

November 21, 2020

Beste WISTA Dames,

In deze bijzondere tijden hoop ik nog steeds dat jullie allen gezond en wel zijn!

Wat een bizar jaar is 2020 geweest! Ik besef dat het voor velen van jullie een moeilijke tijd is, toch pleit ik voor positivisme en hoop!

WISTA Belgium meets UA high potentials

Met veel plezier blik ik nog even terug op onze activiteit van afgelopen vrijdag! Ik had zo gehoopt dat we elkaar nog eens ‘live’ zouden kunnen ontmoeten, maar helaas was dat niet mogelijk! De digitale ontmoeting was echter een succes en kon op veel enthousiasme rekenen bij alle aanwezigen! Ik kan Christa Sys en haar collega’s niet genoeg bedanken voor de perfecte organisatie van dit event. Evenveel dank gaat uit naar de WISTA Dames die aanwezig waren en uiteraard ook naar de studenten.

Ik weet het: velen van ons zijn ondertussen de Teams, Zoom en andere digitale meetings wat beu, maar daar was afgelopen vrijdag zeker niks van te merken, integendeel!

Volgende activiteit

Onze ondertussen beroemde eindejaarlunch zal dit jaar ook niet ‘live’ kunnen doorgaan. Maar niet getreurd, we plannen een digitaal event op vrijdag 18 december van 12.00 tot 14.00 uur. Over het wat en hoe krijgen jullie binnenkort meer nieuws, maar houd de datum alvast vrij!

Het is in deze moeilijke tijden meer dan ooit belangrijk om contact te houden met elkaar en ons te focussen op wat nog wel kan!

Uitnodiging event WISTA The Netherlands

Op 26 november organiseren onze Nederlandse dames een online event ‘Content is Queen’ , waar wij ook op zijn uitgenodigd. De link om in te schrijven kun je terugvinden op onze webpage!

WISTA Belgium – lidmaatschap 2021

Wat 2021 ons zal brengen, weten we nog niet. Maar dat we met WISTA Belgium actief blijven netwerken en events blijven organiseren is wel een zekerheid! Blij dus vooral lid! Voor de dames die in 2020 lid waren van WISTA Belgium, halveren we het lidgeld voor 2021. Met andere woorden het lidgeld voor 2021 wordt dan 50€ in plaats van 100€!  Er is dus geen enkele reden om volgend jaar af te haken!!

In Januari 2021 krijg je een verzoek tot betaling van je lidgeld.

WISTA Belgium bestaat 10 jaar in 2021

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn of je al dan niet lid wil blijven, ziehier een extra reden: in 2021 bestaat WISTA Belgium officieel 10 jaar en we zijn vast van plan er een feestjaar van te maken! Hoewel het nog koffiedik kijken is, wat 2021 ons zal brengen, beloof ik jullie dat er sowieso speciale events georganiseerd zullen worden voor ons 10jarig bestaan! Mochten jullie ideeën hebben, laat het me dan zeker weten!

WISTA Belgium webpage

Zoals reeds vermeld in de vorige nieuwsbrief, plaatsen we vanaf nu alle uitnodigen voor activiteiten op onze webpage. Ga naar https://wistainternational.com/associations/wistabelgium

Mocht je dat nog niet hebben gedaan, maak dan zeker een profiel aan! Bij problemen kun je bij onze webmaster Ingrid Vanstreels terecht!

Vergeet verder ook onze LinkedInpagina niet!  https://www.linkedin.com/groups/3456250/

WISTA International 

WISTA groeit, zelfs in deze moeilijke tijden! Momenteel zijn er 3900 WISTA leden wereldwijd, verspreid over 55 Nationale WISTA Verenigingen.

De Internationale Conferentie die in september had moeten plaats vinden, is logischerwijze ook verplaatst. Ze is nu gepland van 12 tot 15 oktober 2021, in Hamburg. Het is nog te vroeg om te zeggen of deze conferentie fysiek zal doorgaan, of digitaal, maar dat ze doorgaat is wel een zekerheid, zo verzekerde de Voorzitter van WISTA Germany ons tijdens de AGM op 5 november.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Contacteer me dan zeker!

Houd het veilig en gezond dames!

Hartelijke groeten,

Carmen

Copyright WISTA International 2020. All Rights Reserved. | Privacy Policy