>

Women's International Shipping & Trading Association

Newsletter WISTA Belgium – 2021 July

July 23, 2021

Beste Wista Dames,

Met enige vertraging stuur ik jullie de nieuwsbrief van juli. Wellicht is een aantal van jullie al met vakantie (of dat hoop ik toch) en lezen jullie deze mail pas na een deugddoende vakantie!

Voor hen die nog niet vertrokken zijn: het goede weer is op komst!

Activiteit Juni 2021

 

In juni organiseerden we onze eerste ‘live’ activiteit en we kunnen gerust van een groot succes spreken!

Enthousiasme alom en een prettig weerzien. Heel fijn ook dat er een aantal nieuwe leden aanwezig waren. We namen dan ook de tijd om kennis te maken met elkaar. Het bezoek aan de Euroports Terminal was bijzonder interessant, met nogmaals mijn oprechter dank aan onze gastvrouw Angelique Buys en haar collega die ons op voortreffelijke wijze vertelde over de activiteiten op de terminal.

 

Viering 10jarig bestaan – 10 december 2021 

 

Hoewel er nog enkele activiteiten op het programma staan dit jaar, is de focus uiteraard op de viering van ons 10jarig bestaan op vrijdag 10 december 2021.

Alle leden en hun partner of medefeestvierder zijn welkom! De officiële uitnodiging volgt in augustus.

 

Sponsoring viering 10jarig bestaan

 

Hoewel ‘Port of Antwerp’ ons al een fantastisch cadeau heeft aangeboden in de vorm van het gebruik van het mooie havenhuis voor ons feest, gaan we toch op zoek naar sponsors, zodat we dit feest gratis kunnen aanbieden voor alle WISTA Belgium leden en hun partner of medevierder én we bovendien ook nog enkele speciale gasten kunnen uitnodigen.

En waar kunnen we voor sponsoring beter beginnen dan bij de bedrijven waar jullie, onze leden, werken?

Mag ik een warme oproep doen aan iedereen om een inspanning te doen en ‘de verantwoordelijke voor sponsoring’ te overtuigen om WISTA Belgium te steunen? Samen met de nieuwsbrief van augustus stuur ik een overzicht van de sponsorpakketten. ( 500€-1000€ en 2500€)

 

WISTA International Conferentie in Hamburg: 12 tot 15 oktober 2021

 

WISTA Germany heeft laten weten dat de Conferentie die jaar in ieder geval door zal gaan. Tot dusver is er nog geen definitieve beslissing genomen over de ‘vorm’ waarin de conferentie zal doorgaan, maar het is zo goed als zeker dat er zal worden geopteerd voor een hybride event: zo’n 200 leden zouden het event ‘live’ kunnen bijwonen, de rest kan de conferentie digitaal bijwonen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, stuur ik jullie extra informatie.

Kijk ook regelmatig op de website https://wistainternational.com

 

Rest mij nog jullie allen een fijne, veilige en gezonde zomer toe te wensen!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Carmen

 

Copyright WISTA International 2020. All Rights Reserved. | Privacy Policy